fbpx
+30 697 4099 944 - +30 697 2015 296 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Privacy & Terms

The management and protection of the personal data of the visitor / user of the services of the site odysseusacruises.com is subject to the terms of this text as well as to the relevant provisions of the Greek Law 2472/1997 on the Protection of Individuals from the Protection of Personal Data as it has been supplemented by the decisions of the Chairman of the Commission for the Protection of Personal Data, P.D. 207/1998 and 79/2000 and Article 8 of Law 2819/2000) and European Directives 95/46 / EC and 97/66 /EC).

These terms are formulated taking into account both the rapid development of technology and in particular the Internet and the existing legislation on these issues. In any case, odysseusacruises.com reserves the right to change the terms of protection of personal data by informing visitors / users and always within the existing and / or eventual Greek and European legal framework on these issues.

If a visitor / user does not agree with the privacy terms provided in this document, he / she ought not to use the services of the odysseusacruises.com site.

GENERAL TERMS

  1. This site was created to provide visitors with information and services. Its use is governed by these terms and conditions, which visitors are required to read carefully and comply with. In any case, the visitor’s stay on the pages of this site and the use of any information provided through these pages implies unconditional acceptance of these terms and conditions.
  2. Minors are forbidden to visit the websites of this site, as they are restricted to adults. If minors voluntarily visit websites or make use of services accessible through the pages of this website which may be considered inappropriate or harmful to them, the administrators of this site bear no responsibility.
  3. These terms and conditions are likely to change without notice in the future. However, this page will always state the current terms and conditions for the use of this site.
  4. This site is used “as is” without the possibility of modifications or other interventions by non-certified visitors.
  5. This site is likely to refer through links, hyperlinks or banners to other websites whose providers also have full (civil and criminal) responsibility for the security, lawfulness and validity of the content of the websites and services excluding any responsibility of the owner of this site, including, but not limited to, intellectual and industrial property rights or any third party’s rights. Therefore, visitors are required to comply with the terms of use of these websites and to contact their service providers directly for anything arising from their visit and / or use.
  6. Apart from specific third-party (intellectual and other) rights, all content contained on this website (for example, trademarks, insignia, photographs, texts and all archives in general) is a proprietary intellectual property of the owners and is protected by the relevant provisions of Greek, Community and international law. This content may not in whole or in part be the subject of trade, copying, modification, reproduction, retransmission, or transmitted or distributed in any way by any user.
  7. Visitors accept, agree and agree that they will make reasonable and appropriate use of this site, subject, among other things, to the legislation on the transmission of data from Greece to Member States of the European Union and third countries. Therefore, visitors, by way of indication and not limitation, agree not to use this site for:
  8. a) To cause harm to a minor.
  9. b) Transmit or access content that:
  10. i) violates any third party rights (eg, intellectual and industrial property), ii) offends the personality of third parties (eg libel, racist),

iii) contrasts with law and fair and honest practices,

iv ) harasses in any way the private life and the individual and social rights of third parties.

  1. c) Mislead anybody as to the origin of the content of this site, damage the reputation of the owners or third parties in any way, compromise the security of their network, prevent any visitor from accessing this site or any service is housed in the network of owners or bypassing their identity check from them.
  2. d) Install and promote in any way any kind of unsolicited or unauthorized advertising or unsolicited spam, pyramid systems and any other form of unwanted content promotion, as well as install and promote advertisements without the written consent of owners.

ε) To install, promote and / or distribute content containing software viruses or any other electronic code, files or programs designed to interfere, destroy or restrict the operation of any software or telecommunications equipment or prevent other visitors from using this site.

In any case of illegal or contrary to the present Terms of Use of this site, visitors are required to indemnify owners for any positive and consequential damages. The non-exercise by the beneficiaries of these present Terms of Rights does not imply their resignation from their rights. 8. To access certain services or to connect to certain websites, visitors may be asked to provide visitor information to provide access code (s). The foregoing must always be true, accurate, valid and complete. Visitors are responsible for all acts performed by the password and are required to promptly notify the owner of the company of any unauthorized use of this and any (and even possible) security breach. This information is not disclosed by the owners to third parties in any circumstances. Owners are not responsible for any damage or damage that may result from the unauthorized or unlawful use of the password by third parties due to leakage or for any other reason and they reserve the right to claim compensation from the visitor if they suffer any kind damage from unauthorized or illegal use of the password. Owners are at any time entitled to refuse to grant a password or to cancel a granted password or to terminate the provision of such services to the visitor and to refuse any current or future use of this site in case of violation of the Terms of Use. 9. Owners are not liable to users for any personal data leakage due to their use, through the pages of this site, of third party products and services. 10. Owners can use session cookies to identify the visitor. The session cookies are small pieces of code stored in the visitor’s computer memory, they do not know any document or file from their computer and are only used to facilitate visitor access to specific services and (sometimes) for statistical purposes in order to determine the areas in which the services of this site are useful or popular or for marketing purposes. A visitor can set up his server so he does not receive session cookies, either overall or on a case-by-case basis. In such a case the visitor will not be able to have further access to these services.

  1. Privacy Policy: User information (name, e-mail address, home address, landline, mobile phone, etc.) and transactions of users of the e-shop are treated as confidential. Users, when providing their data in their transactions, agree and accept the forthcoming processing of such personal data for the needs of the smooth and easy exchange between the parties, as well as the transmission of these data to recipients who will are specifically defined and are the employees of the company in the context of the execution of the trained contract. Ensures that only authorized employees have access to transaction information and only when necessary, e.g. to handle orders.

Our Company undertakes not to disclose the details of its customers and transactions unless it has a written authorization from them or it is imposed by a court decision or a decision of another public authority.

  1. Security & Privacy

All information relating to user’s personal data is protected as confidential by the observance of the applicable laws on the protection of personal data. The security of the E-shop is achieved by the following procedures:

-Customer Recognition: The codes used to identify the user / client are two:

  1. A) the Username and
  2. B) The Secret Password,

Every time the user / customer registers them he / she gains full access to his / her personal information. It is given the ability to change the secret password as often as desired. The only person who has access to his / her data is himself through the above codes and is solely responsible for maintaining his / her secrecy by third parties. If it is lost or leaked, it should notify us otherwise, otherwise we are not responsible for the use of the password by an unauthorized person. Our online store does not in any way disclose or disclose personal information and user / customer information. Personal data is used solely for the proper execution of transactions.

-Ensuring the Privacy of Your Personal Data Transmission: To ensure the confidentiality of data transfer, the SSL-128bit encryption protocol is used.

-Encryption: From the start-up to the end-of-line session with the online store, all user-client information and personal data are encrypted using the 128-bit SSL encryption protocol. Encryption is essentially a way of encoding information until it reaches its recipient, which will be able to decode it using the appropriate key. Each time it connects to the online store, all communication between the user’s computer and our website is encrypted using a 128-bit key.

-Password: In order to enter the online store, the user uses two passwords, the Username and the Security Password. The online store allows the user to change the secret password as often as he or she wants.

  1. IP ADRESSES: The IP address through which the PC has access to the Internet and then to the site odysseusacruises.com is recorded and utilized solely for the collection of statistics relating to the tracking of traffic to the odysseusacruises.com site.
  2. These Terms and Conditions of Use and any amendments thereto are governed by Greek law. Any dispute arising under this Convention shall be determined by the courts of Piraeus.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του site odysseusacruises.com υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και της υπάρχουσας νομοθεσίας σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση το site odysseusacruises.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και πάντα μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο ελληνικό κι ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για τα ζητήματα αυτά.

Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν κείμενο οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site odysseusacruises.com.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1. Ο παρών δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε προκειμένου να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες. Η χρήση του διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους οι επισκέπτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Οπωσδήποτε, η παραμονή του επισκέπτη στις σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου καθώς και η αξιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχεται μέσα από αυτές τις σελίδες συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

2. Οι ανήλικοι απαγορεύεται να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου, καθότι σύμφωνα με το νόμο αυτές απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Αν ανήλικοι αυτοβούλως επισκεφθούν ιστοσελίδες ή κάνουν χρήση υπηρεσιών προσβάσιμων μέσα από τις σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου, οι οποίες είναι δυνατόν να θεωρηθούν ακατάλληλες ή επιβλαβείς γι’ αυτούς, οι διαχειριστές του παρόντος δικτυακού τόπου δε φέρουν ουδεμία ευθύνη.

3. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις είναι πιθανό ότι θα τροποποιηθούν στο μέλλον χωρίς προειδοποίηση. Εντούτοις, η παρούσα σελίδα πάντα θα αναφέρει τους τρέχοντες όρους και τις τρέχουσες προϋποθέσεις για τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου.

4. Ο παρόν δικτυακός τόπος χρησιμοποιείται «ως έχει», χωρίς τη δυνατότητα τροποποιήσεων ή άλλων παρεμβάσεων από μη-πιστοποιημένους επισκέπτες.

5. Ο παρών δικτυακός τόπος είναι πιθανόν να παραπέμπει μέσω “συνδέσμων”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners σε άλλες ιστοσελίδες, οι πάροχοι των οποίων έχουν και την πλήρη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των ιστοσελίδων και υπηρεσιών τους, αποκλειομένης κάθε ευθύνης της ιδιοκτήτριας εταιρείας του παρόντος δικτυακού τόπου, όπως ενδεικτικά ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου. Ως εκ τούτου οι επισκέπτες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών και να απευθύνονται απευθείας στους παρόχους αυτών για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή/και χρήση αυτών.

6. Εκτός συγκεκριμένων δικαιωμάτων τρίτων (πνευματικά και άλλα), όλο το περιεχόμενο που κάθε φορά περιέχεται στον παρόντα δικτυακό τόπο (ενδεικτικά: σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα και όλα εν γένει τα αρχεία), αποτελεί πνευματική εμπορική και βιομηχανική ιδιοκτησία των ιδιοκτητών και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Το περιεχόμενο αυτό δεν δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο εμπορίου, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε xρήστη.

7. Οι επισκέπτες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου, υποκείμενοι εκτός των άλλων και στη νομοθεσία που αφορά την μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα προς κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες χώρες. Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου για:

α) Να προξενήσουν βλάβη σε ανήλικο.

β) Να μεταδώσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που:

i) παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων (πχ πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας),

ii) προσβάλει την προσωπικότητα τρίτων (πχ συκοφαντικό, ρατσιστικό),

iii) έρχεται σε αντίθεση με το νόμο και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη,

iv ) παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων.

γ) Να παραπλανήσουν οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου, να ζημιώσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, τη φήμη των ιδιοκτητών ή τρίτων, να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου τους, να εμποδίσουν οποιονδήποτε επισκέπτη να έχει πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο ή οποιοδήποτε υπηρεσία στεγάζεται στο δίκτυο των ιδιοκτητών ή να παρακάμπτουν τον έλεγχο της ταυτότητάς τους από αυτούς.

δ) Να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από το λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, καθώς και να εγκαταστήσουν και προωθήσουν διαφημίσεις χωρίς την έγγραφη συναίνεση των ιδιοκτητών.

ε) Να εγκαταστήσουν, προωθήσουν ή/και διαθέσουν περιεχόμενο που περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ή να εμποδίσουν άλλους επισκέπτες να χρησιμοποιούν τον παρόντα δικτυακό τόπο.

Σε κάθε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης στους παρόντες Όρους χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου, οι επισκέπτες υποχρεούνται να αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες για κάθε θετική και αποθετική της ζημία. Η μη ενάσκηση από τους δικαιούχους των εκ των παρόντων Όρων δικαιωμάτων τους δεν συνεπάγεται παραίτησή τους από τα δικαιώματά τους αυτά.

8. Για την πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες ή για τη σύνδεση με ορισμένες ιστοσελίδες, ενδέχεται να ζητηθούν από τους ιδιοκτήτες τα στοιχεία των επισκεπτών με σκοπό την απονομή σχετικού κωδικού (ή κωδικών) πρόσβασης. Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να είναι πάντοτε αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με τον κωδικό πρόσβασης και υποχρεούνται να ειδοποιούν άμεσα την ιδιοκτήτρια εταιρεία για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού και για οποιαδήποτε (ακόμα και για ενδεχόμενη) παραβίαση ασφαλείας. Τα στοιχεία αυτά δε γνωστοποιούνται από τους ιδιοκτήτες σε τρίτους υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι ιδιοκτήτες δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία τυχόν προκύψει από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση του κωδικού πρόσβασης από τρίτους, λόγω διαρροής του ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο και διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν την καταβολή αποζημίωσης από τον επισκέπτη, σε περίπτωση που υποστούν οποιουδήποτε είδους ζημία από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση του κωδικού πρόσβασης. Οι ιδιοκτήτες δικαιούνται οποτεδήποτε να αρνηθούν την απονομή κωδικού πρόσβασης ή να ακυρώσουν απονεμηθέντα κωδικό ή να τερματίσουν την παροχή των υπηρεσιών αυτών στον επισκέπτη και να αρνηθούν οποιαδήποτε τρέχουσα ή μέλλουσα χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης.

9. Οι ιδιοκτήτες δεν φέρουν, έναντι των χρηστών, ευθύνη για τυχόν διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων λόγω χρήσης εκ μέρους τους, μέσα από της σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου, προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων.

10. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιούν session cookies για την αναγνώριση της ταυτότητας του επισκέπτη. Τα session cookies είναι μικρά κομμάτια κώδικα που αποθηκεύονται στη μνήμη του υπολογιστή του επισκέπτη, δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και (ενίοτε) για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. O επισκέπτης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του, ώστε να μην λαμβάνει session cookies , είτε συνολικά, είτε κατά περίπτωση. Σε τέτοια περίπτωση ο επισκέπτης δεν θα μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

11. Προσωπικά Δεδομένα – Απόρρητο Συναλλαγών: Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους, συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Βεβαιώνεται ότι αποκλειστικά εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Η Εταιρεία μας δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

12. Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες διαδικασίες: 

-Αναγνώριση Πελάτη:  Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του χρήστη/πελάτη είναι δύο: 

Α) ο Κωδικός Εισόδου (Username) και 

Β)  ο Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), 

Κάθε φορά που ο χρήστης/πελάτης τους καταχωρεί αποκτά πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτους. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσει, διαφορετικά δεν ευθυνόμαστε για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. 

-Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. 

-Κρυπτογράφηση: Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσης (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

-Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password): Για την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα ο χρήστης χρησιμοποιεί δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να μεταβάλλει τον Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά το επιθυμεί.

13. IP ADRESSES: H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site odysseusacruises.com καταγράφεται και αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του site odysseusacruises.com.

14. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα σύμβαση αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια του Πειραιά.